top of page

U kunt ons benaderen voor...

Zakelijke bijeenkomst

Project management

Onze aanpak is eenvoudig: we begeleiden en ontzorgen u in elke stap van uw huisvestingsproject, van het initiatief tot de uiteindelijke oplevering.

 

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een kantoorpand, het herhuisvesten van uw organisatie of het realiseren van woongebouw, wij staan klaar om u te helpen.

Wat ons anders maakt, is onze focus op u. We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn, dus we luisteren naar uw wensen en behoeften om een oplossing op maat te bieden. Samen met u creëren we een plan dat niet alleen efficiënt en betaalbaar is, maar ook voldoet aan uw wensen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hierbij zijn integriteit, creativiteit en flexibiliteit voor ons belangrijke pijlers.

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal. Met jarenlange ervaring en een passie voor wat ze doen, staan onze projectmanagers klaar om uitdagende situaties aan te pakken en succes te behalen. Of het nu gaat om het coördineren van verschillende teams, het beheren van het budget of het oplossen van inhoudelijke problemen, wij zijn de hoeksteen voor uw project.

Achtergrond-ABC-Bouwteam.jpg

Project ontwikkeling

Wij zijn gepassioneerde projectontwikkelaars die gedreven zijn om innovatieve en duurzame vastgoedprojecten te realiseren met maatschappelijke meerwaarde.

Hierbij ligt onze focus op het (her)ontwikkelen van bestaande gebouwen en deze panden weer een nieuwe, duurzame toekomst te geven. Doormiddel van deze ontwikkeling streven wij ernaar de wereld een stukje mooier te maken. Denk hierbij aan het revitaliseren van kerkgebouwen, het toevoegen van maatschappelijke functies of het extra benadrukken van de schoonheid van een gebouw. 

Pakketten

Bouwkundig advies

Met aantoonbare ervaring kunnen wij u voorzien van vakkundig advies.

Of u nu betrokken bent bij het plannen van een huisvestingsproject, het voorbereiden van een renovatie of het ontwerpen van een nieuw gebouw, wij zijn er ook om u te voorzien van bouwkundig advies. Onze collega's zijn ervaren bouwkundig adviseurs en bieden maar al te graag op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om het finetunen van ontwerpen voor optimale prestaties of het waarborgen van naleving van bouwvoorschriften, wij beschikken over de knowhow om u te begeleiden gedurende elke fase van uw project.

 

Ons streven naar kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie staat centraal in alles wat we doen. We zijn vastbesloten om uw visie te realiseren binnen de gestelde budgetten en deadlines en zo alle bouwuitdagingen op ons te nemen.

Post linkedin 5_edited.jpg

Revitaliseren van kerkgebouwen

Wij zien kerkgebouwen als een kans om weer "levendige middelpunten van de samenleving" te worden.

Wij zetten ons in om de toekomst van onze kerkgebouwen opnieuw vorm te geven, met respect voor het verleden, maar met focus op een duurzame toekomst. Daarbij oog voor de behoeften van niet alleen de kerkgemeenschap, maar de gehele omringende maatschappij. Op deze manier kunnen de unieke gebouwen weer markante en levendige middelpunten in de maatschappij worden. Wij zien kerkgebouwen dan ook niet als een last, maar juist als een lust; een kans!  

De toename van leegstand van kerkgebouwen biedt juist mogelijkheden! Het is een enorme kans om deze gebouwen weer maatschappelijk relevant te maken. Wat dacht u van extra ruimte voor kinderdagverblijven of basisscholen? Of een ontmoetingsplek voor jongeren, misschien wel een bibliotheek of zelfs een hotel? Dit in combinatie met kerkbijeenkomsten in het weekend. 

bottom of page